Spring naar de inhoud
Vliegenramen op maat

Insectenvrij naar binnen en buiten

Vliegenramen

Horren op maat, met garantie op een insectenvrije woning

Om je woning te verluchten, zet je de ramen open. Zo haal je een aangename bries en frisse lucht binnen. Als je je ramen zomaar wagenwijd opent, vinden ook vervelende beestjes helaas de weg. Met hoogwaardige vliegenramen op maat houdt BD Systems je woning insectenvrij.

 • Belgische productie

  Elk product is van Belgische makelij, met hoogwaardige grondstoffen en technisch inzicht. De perfecte combinatie van automatisatie en echt ambacht, voor ieder project.

 • Roestvrij en vormvast

  Alle profielen zijn gemaakt uit hoogwaardige aluminium, licht, zeer sterk en roestbestendig. Hiermee biedt BD Systems een oplossing voor alle seizoenen. De vliegendeuren zijn vormvast, ook bij grote temperatuurschommelingen.

 • Tal van toepassingen en atypische vormen

  Is de woning voorzien van houten, aluminium, pvc of stalen ramen? Het brede gamma aan types vliegenramen biedt zeker een oplossing
  Ook voor gecenterde of schuine vliegenramen is BD Systems je vaste aanspreekpunt. Een vliegenraam voor gebogen raamopeningen? Geen probleem. We zetten onze machines en onze vaklui aan het werk.

BD SYSTEMS VERLUCHT JE WONING ZONDER BEESTJES

Uitgebreid gamma doeken

Naast de vele kleuren en profielen kies je bij BD Systems uit een breed gamma aan doeken. Zo speelt je insectenwerende oplossing optimaal in op de specifieke noden.

Ons gamma

Een vliegenraam op maat voor jouw thuis?

Dat een vliegenraam van BD Systems zich meteen thuis voelt in elk project is het resultaat van diverse profielen, die in het atelier vakkundig verwerkt worden.

Type 20-12

Breedte 12 mm
Hoogte 20 mm
Toepassing ramen in PVC, aluminium, hout

Type 23-12

Breedte 12 mm
Hoogte 23 mm
Toepassing raam met glasbalustrade
Particulier

Vind een vakman in je buurt

BD Systems werkt met een netwerk van ervaren installateurs. Zo ben je zeker dat je nieuwe vliegenramen ook correct geplaatst worden, voor een duurzaam resultaat. We brengen je graag in contact met een vakman uit je buurt.

Vliegenramen

Galerij

Vragen of interesse?
Contacteer ons vliegensvlug voor een huis zonder BZZzzz…

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info