Spring naar de inhoud
Outdoor panelen

Buiten genieten zoals binnen

Outdoor panelen

Sfeerpanelen in thermowood, aluminium of screendoek

Meer genieten van het buitenleven en de tuin? Een extra woonruimte creëren met enige bescherming tegen zon, wind en inkijk? Daarom ontwikkelde BD Systems stijlvolle sfeerpanelen in hout, aluminium of in screendoek. Met deze outdoor panelen geniet je ook buiten. De profielen in alle RAL-kleuren en diverse opvullingen laten toe een compositie te maken die de buitenomgeving perfect complementeert.

 • Slanke profielen

  De elegante profielen zijn amper 21 mm dik. Zo bekom je een strak resultaat. Want met details en een hoge afwerkingsgraad maakt BD Systems het verschil.

 • Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik

  BD Systems werkt met gootloze onderrails. Ze voorkomen het ophopen van vuil en dit betekent een vlotte schuifbeweging en een minimaal onderhoud.

 • Modulaire types

  U kan kiezen voor 1 of meerdere wanden en dit van 1 tot 4 rails. Iedere rail heeft een dikte van 30mm om een strak en slank resultaat te bekomen.

 • Vulling naar keuze

  De aluminium profielen, in een RAL kleur naar wens, combineer je met de gewenste opvulling. Het achterliggend screendoek garandeert de bescherming tegen zon, wind en inkijk.

Extra woonruimte buiten

Uitgebreid gamma doeken

De panelen kunnen aan één of beide zijden voorzien worden van een serge 600 screendoek naar keuze. Het screendoek is steeds in 7 kleuren op stock. Of we verwerken jouw doek in de outdoor sfeerpanelen.

Ons gamma

Outdoor sfeer panelen

Hout Thermowood

Profielbreedte 80 mm
Profieldikte 21 mm
Uitzicht kant hout, kant screendoek

Aluminium

Profielbreedte 80 mm
Profieldikte 21 mm
Uitzicht kant alu, kant screendoek
Creëer een extra woonruimte buiten

Genieten van buiten met bescherming tegen zon, wind en inkijk.

Ben je een particulier en zoek je een aanvulling voor uw buiten woonkamer? Neem contact op, dan brengen we u in contact met een zonweringsspecialist in de buurt.

Ben je een professional en heb je interesse om ons gamma outdoor panelen te ontdekken? Neem contact en dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Outdoor panelen

Galerij

Vragen of interesse?
Contacteer ons vliegensvlug voor een huis zonder BZZzzz…

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info