Spring naar de inhoud
Thuis in horren

Belgisch maatwerk met kwarteeuw ervaring

Een woning zonder vliegen of muggen

Belgisch maatwerk in vliegenramen en -deuren

Met een kwarteeuw ervaring in vliegenramen is BD Systems specialist in gebruiksvriendelijke oplossingen om insecten buiten te houden. Elk product is van Belgische makelij, met hoogwaardige grondstoffen en technisch inzicht. De perfecte combinatie van automatisatie en echte ambacht, voor ieder project. Maak kennis met enkele realisaties.

 • Pionier in ons segment

  Een stapje verder en een voetje voor. Daar streven we bij BD Systems elke dag naar. Zo bevatten onze producten meer aluminium, kenmerken de deuren zich door hun robuuste karakter en zetten we sterk in op esthetiek. Bovendien volgen we trends op de voet en spelen in op actuele uitdagingen, vaak nog voor de markt erom vraagt. Dat is het resultaat van krachtige R&D.

 • Stock en productie in eigen huis

  In onze productie rollen tot 1.500 horren per week van de band. Goed voor zo’n 45.000 producten op maat per jaar, ook grote formaten. De volledige inhouse productie garandeert een grote flexibiliteit. Om nog sneller op vragen in te spelen, heeft BD Systems een ruime stock aan aluminium profielen en hoogwaardig insectengaas. Zo is jouw bestelling vlot in behandeling.

 • Nauwe samenwerking met lokale plaatsers

  Van ruwe materialen tot afgewerkt product staat kwaliteit voorop. Om die belofte ook op de werf te kunnen waarmaken, rekent BD Systems op een rijk netwerk van vakkundige plaatsers. Via hun toewijding en mooi werk geniet je van een vlotte installatie en een sterke service.

Wordt onze vakman in de buurt

Nauwe samenwerking met lokale plaatsers

Voor je klanten wil je enkel het beste. Bij BD Systems geloven we in onze meerwaarde bij die missie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen en met welke oplossingen jij je assortiment versterkt?

Professional

BD Systems denkt samen met u mee

 • U kan de meest recente bestelbonnen steeds online terug vinden via My BDS. De PDF’s zijn invulbaar en kan u gemakkelijk doorsturen.

 • Een open communicatie met de klant is voor ons absolute prioriteit. BD Systems denkt met je mee en gaat graag een uitdaging aan. Heeft u een speciaal project, ziet u niet onmiddellijk een oplossing, aarzel niet en neemt contact op met ons.

 • De BD Systems horsystemen kunnen verkregen worden in alle RAL kleuren. RAL is een kleur-matching-systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. De RAL kleuren kunnen in 3 type afwerkingen zijn: satin, mat of structuur. Belangrijk is om steeds de juiste poedercode mee te geven om het geheel te laten aansluiten aan uw ramen.

Professional

Interesse om onze vliegenramen, vliegendeuren en outdoor panelen te verdelen?

Als professional ben je altijd op zoek naar de beste oplossingen voor jouw klanten. BD Systems bundelt graag de krachten. Neem contact op en versterk ons netwerk.

Vliegenramen, vliegendeuren en Outdoor panelen

Topteam en experts in horren

Een kwarteeuw ervaring in vliegenramen maakt BD Systems specialist in dit segment. Lees ons verhaal en maak nader kennis.

BD SYSTEMS

Spiere

Vragen of interesse?
Contacteer ons vliegensvlug voor een huis zonder BZZzzz…

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info