Welkom bij BD systems


  WEGENWERKEN - Onderhoud van Ijzeren Bareel (mei 2022 - zomer 2023)
  Informatie betreffende de wegenwerken kan u via deze link zien. 
  Voor verdere vragen, contacteer ons gerust.  


  Insecten en andere ongedierte komen maar al te graag af op de warmte die uw huis uitstraalt. 
  U houdt ervan om een frisse kamertemperatuur aan te houden maar kan dit niet combineren met een insectenvrije omgeving? 
  Wij bieden voor u de oplossing met op maat gemaakte vliegendeuren en -ramen.

  Wij bij BDsystems maken gebruik van onze eigen systemen voor het vervaardigen vanschuifhorren, plissé-horren, opendraaibare hordeuren en -ramen en oprolbare horren. 
  Wij leveren uitsluitend aan mensen uit het vak. Schrijnwerkers, installateurs van binnen- en buitenzonnewering en aan deur en -raamfabrikanten.

  Niet getreurd! Als particulier kan u ook bij ons terecht. 
  Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met ons zodat wij u kunnen doorverwijzen naar een lokale verdeler van ons product.

  Producten

  Dankzij onze vliegenramen en -deuren kunt u overdag en ‘s nachts genieten van de frisse buitenlucht. Onze horren worden vervaardigd in hoogwaardig materiaal, waardoor ze jarenlang slijtagevrij zijn. Voor vliegenramen en -deuren maken we verschillende profielen, zodat we u de meest geschikte oplossing kunnen bieden.

  Vliegenramen

  De vliegenramen die wij vervaardigen zijn telkens op maat gemaakt. Ongeacht de grootte, het materiaal of de vorm van het raam, wij kunnen alle soorten raamwerk voorzien van een hor, in eender welk RAL kleur.

  Vliegendeuren

  De vliegendeuren die wij vervaardigen zijn telkens op maat gemaakt. Ongeacht de grootte of de wens (schuivend, hangend, opendraaiend, …), wij kunnen alle soorten deuren voorzien van een hor, in eender welk RAL kleur. Het lichtgewicht van aluminium laat toe een deur makkelijk in en uit te nemen.

  Herstellingen

  In geval van schade of slijtage kan u steeds beroep doen op onze service. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Meer dan 90% van de horren en deuren zijn door ons herstelbaar.

  Vragen? Contacteer ons voor meer info !

  Contact


  LogoBD